ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΘΗΣΗΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΛΎΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ EBM

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Certifications
καλής ποιότητας hdpe μηχανή σχήματος χτυπήματος για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας hdpe μηχανή σχήματος χτυπήματος για τις πωλήσεις
Customers Reviews
Είναι η τιμή μου για να είμαι ο 1$ος ξένος πελάτης αφότου τα μηχανήματα Baisu. Από το 2013 μέχρι τώρα, η μηχανή μου τρέχει καλά και σταθερά. Είμαι ευτυχής να σας επιλέξω εκείνη τη στιγμή, η απόδοση της μηχανής σας επίσης δεν με έκανε κάτω, ο οποίος είμαι αρκετά καλά!

—— FABIO LADINO/ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ

Συναντάμε ο ένας τον άλλον και αγοράζουμε τις μηχανές από την ομάδα Sunray σχεδόν κάθε χρόνο δεδομένου ότι αρχίσαμε τη συνεργασία, το effeciency υπηρεσιών τους είναι τόσο καλό όσο η τρέχοντας απόδοση μηχανών τους. Αφότου γίνεται το νέο εργοστάσιό μας, θα αγοράσουμε περισσότερες μηχανές και θα προσκαλέσουμε το Mike για να επισκεφτούμε το νέο εργοστάσιό μας.

—— QASSAM FATMA/ΠΑΛΑΙΣΤΊΝΗ

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5 6 7
Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

 • Γραμμή Παραγωγής

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

   

  Εργαζόμαστε επαγγελματικά για τη μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος εξώθησης στο σχέδιο, κατασκευή, εξαγωγή και υπηρεσία, που είναι κύρια περισσότερο από 15 ετών εργασιακής πείρας. Η γραμμή παραγωγής μας καλύπτει τον ενιαίο σταθμό και τα διπλά πρότυπα σταθμών EBM 1L, 2L, 5L, 12L, 20L & 30L, τα πρότυπα συσσώρευσης EBM 30L, 60L, 120L, 250L, 350L & 1000L, επίσης με την πλούσια εμπειρία για το διαφανές λωρίδα άποψης, πολυστρωματικό co-extrusion, τις μηχανές υψηλής ταχύτητας πολυ-κοιλοτήτων, την ενέργεια σερβο μηχανών - εφαρμογή αποταμίευσης, την ειδική πλαστική υλική επεξεργασία και τις ανώμαλες μηχανές προϊόντων με το εξατομικευμένες σχέδιο και την κατασκευή.

   

  Oversea στην αγορά, οι μηχανές μας καλύπτουν την Ασία, Ευρώπη, Αφρική, Νότια Αμερική, και είμαστε κύριοι της oversea ικανότητας αντιπροσωπειών και υπηρεσιών. Εκτός από την κατασκευή και τις πωλήσεις των μηχανών EBM, παρέχουμε επίσης τις φυσώντας φόρμες, τις βοηθητικές μηχανές και τα μετα εργαλεία & τις συσκευές επεξεργασίας για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας για να τακτοποιήσουμε το σύνολο παράγοντας το σχεδιάγραμμα της γραμμής, τη διαχείριση εργαστηρίων και τη ροή εργασίας. Η ομάδα μας συνεχίζει μέσω της εφαρμογής νέας τεχνολογίας και το νέο σχέδιο που εκτελεί, συνεχίζει προσπάθειες για μια υπηρεσία στάσεων να ωφελήσει τους πελάτες μας.

   

  ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

   

  > Οι συνεχείς μηχανές σχήματος χτυπήματος εξώθησής μας καλύπτουν τα μπουκάλια 0~30L, τα Γερμανός στρατιώτης δοχεία, τα βάζα, τα εμπορευματοκιβώτια, τις κατσαρόλες, τα μικρά παιχνίδια, τους σωλήνες και άλλα κοίλα άρθρα.

  > Με βάση την απαίτηση ικανότητάς σας, μπορούμε να υιοθετήσουμε το ενιαίο επικεφαλής, διπλό επικεφαλής, τριπλό κεφάλι, το κεφάλι τέσσερα επικεφαλής και έξι με το καλό υλικό σχέδιο δρομέων.

  > Επίσης σύμφωνα με την απαίτησή σας αντικειμένων συσκευασίας και ελέγχου δαπανών, η μηχανή μας μπορεί να γίνει με co-extrusion 2~4 στρωμάτων και της γραμμής λωρίδων άποψης.

  > Η έννοια σχεδίου μας στη μηχανή 0~30L είναι σταθερή απόδοση εργασίας, γρήγορη ταχύτητα παραγωγής, υψηλότερος αυτόματος βαθμός και χαμηλότερο ποσοστό ελαττωμάτων.

  > Το συνολικό σύστημα ελέγχου μηχανών καλά ταιριάζει με τα απορρίματα τη σε απευθείας σύνδεση αφαίρεση του χνουδιού, την περιστροφική κοπή λαιμών, in-mould μαρκάρισμα, τη δοκιμή διαρροής, το προϊόν που μεταβιβάζουν & που συσκευάζουν.

  > Το βελτιστοποιημένο υδραυλικό σύστημα με το λογικό σχέδιο για να ελέγξει την πίεση και τη ροή της διπλής αναλογίας, η εκτέλεση δράσης γρήγορη, σταθερή και ακριβής.

  > Η υψηλή διμεταλλική βίδα σκληρότητας με το καλές σχέδιο και τη διαμόρφωση δομών, ασφαλίζει τη μεγαλύτερη ικανότητα πλαστικοποίησης, λιγότεροι φθορά και μακρύτερη διάρκεια ζωής εργασίας.

  > Πλούσια εμπειρία στο σύνολο που παράγει τη ρύθμιση γραμμών και σχεδιάγραμμα, συνολικά αυτόματο τρέξιμο από την υλική σίτιση στη συσκευασία ολοκληρωμένων προϊόντων.

  > Η ζωηρόχρωμη οθόνη αφής, cantilever αργιλίου κιβώτιο λειτουργίας, συλλογικά ράφια καθοδήγησης μπουκαλιών, απορρίματα που γλιστρά το κανάλι και την προστασία ασφάλειας συμπεριλαμβάνεται.

   

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

   

  > Οι μηχανές σχηματοποίησης χτυπήματος εξώθησης τύπων συσσώρευσής μας καλύπτουν τα τύμπανα, τις δεξαμενές, τα εμπορευματοκιβώτια, τους πίνακες, τις παλέτες και τα παιχνίδια 30~1000L.

  > Είμαστε κύριοι της ώριμης τεχνολογίας για γραμμή λωρίδων άποψης & 1~3 στρώματα co-extrusion της accum-επικεφαλής κατασκευής, για να χαμηλώσουμε το υλικό κόστος σας.

  > Υψηλή διμεταλλική βίδα σκληρότητας που οδηγείται μέχρι μηχανή εξώθησης 6 βαθμού, 12 έτη διάρκειας ζωής για νέο υλικό & 8 έτη για το ανακυκλωμένο υλικό.

  > Ολόκληρο το σύστημα στερέωσης μπορεί να ωθηθεί προς τα εμπρός, εύκολος για τη μεταβαλλόμενη φόρμα. Σταθερή δομή της μονάδας εξώθησης για να ασφαλίσει τον επικεφαλής προσδιορισμό θέσης.

  > Το σύστημα σερβο μηχανών και η αντλία εργαλείων χρησιμοποιούνται στο βελτιστοποιημένο υδραυλικό σύστημα, σώζοντας την κατανάλωση ενέργειάς σας ελέγξτε επίσης τη θερμοκρασία πετρελαίου.

  > Ολοκληρωμένος έλεγχος μηχανών με τη μεγάλη ζωηρόχρωμη οθόνη, που σώζει τον τύπο 20 φορμών, έλεγχος πάχους 100 σημείου parison της εύκολης λειτουργίας.

  > Για τα μεγάλα προϊόντα στις μεγάλες πλάκες στερέωσης, χρησιμοποιούμε την υδραυλική δομή κυλίνδρων 1+2 για να ασφαλίσουμε τις κεντρικές πλάκες στερέωσης επίδρασης στερέωσης επίσης που κινούν την ταχύτητα.

  > Για τα ανώμαλα διαμορφωμένα προϊόντα, μπορούμε να παρέχουμε η μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος, διευκρινισμένος έλεγχος προγράμματος για τις επιθυμητές τεχνικές σας.

  > Η πλούσια εμπειρία στο σύνολο που παράγει το σχεδιάγραμμα γραμμών και που λειτουργεί τη ρύθμιση ροής, μειώνει το λειτουργώντας φορτίο σας και ο αυτόματος βαθμός.

  > Κατώτατο σημείο που φυσά, parison που σφραγίζει, ρομπότ, πυρήνας-και που εκδιώκει, που τοποθετούν το ένθετο, εσωτερικά νήματα, de-σχηματοποίηση ολισθαινόντων ρυθμιστών σύμφωνα με το αίτημά σας.

   

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

   

  > 5L ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΕΝΙΑΙΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

  > 5L ΔΙΠΛΗ ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑΘΜΩΝ

  > 10L ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΕΝΙΑΙΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

  > 10L ΔΙΠΛΗ ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑΘΜΩΝ

  > 30L ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ

  > 60L ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ

  > 120L ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ

  > 200L ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ

  > 250L ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ

  > 350L ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ

  > 500L ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ

  > 1000L ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ

   

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

  Από το 2013, αρχίσαμε να κάνουμε το προσαρμοσμένο 5L τη μηχανή σχήματος χτυπήματος ενιαίων σταθμών για τη Co. πελατών μας ELAYAN, στην Παλαιστίνη, μέχρι τώρα είχαν αγοράσει 8 μηχανές του προτύπου SRB65. Το νέο εργοστάσιό τους είναι κάτω από να καθιερώσει ότι επίσης η επιχείρηση συνεχίζει, το μέλλον είναι δικός σας!

   

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

  Από το 2014 αρχίσαμε συνεργασμένος με το ρωσικό πελάτη ООО «СервисГид» δεδομένου ότι η αντιπροσωπεία μας στη Ρωσία, συνεχίζουμε ομαδικά. Είναι μάρτυρας της ανάπτυξής μας, επίσης πήραμε να μάθουμε περισσότερους από τους από τις διαταγές cOem, ευχαριστίες με τους χαιρετισμούς μας!

   

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

  Με τον πελάτη Gerardo Roig Travizany Comercializadora ε Importadora EIRL της Χιλής μας, αρχίσαμε τη συνεργασία και η φιλία ακόμη και ενώπιον της επιχείρησής μας που ιδρύεται, αν και δεν συναντήσαμε ο ένας τον άλλον πρόσωπο με πρόσωπο μέχρι ξέρει. Ευχαριστίες για τη μακροπρόθεσμες εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας!

   

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

  Εργασίες Михайло Гесаль ως συνεταιριστικό πράκτορά μας στην αγορά της Ουκρανίας από το 2015, εκτός από τη μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος εξώθησης, είναι επίσης ο αντιπρόσωπος άλλων σχετικών πλαστικών μηχανημάτων, μπορείτε να πάρετε μια υπηρεσία σταθμών σε αυτόν τον τομέα.

   

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

  Το 2017 καθιερώσαμε τη σχέση συνεργασίας με την επιχείρηση ABCO, είναι η αντιπροσωπεία μας στην Αίγυπτο για να εργαστούν για το πρόγραμμα κυβερνητικής επένδυσής τους. Είναι επίσης η τιμή μας για να συνεργαστούμε με σας!

   

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

  Σύμφωνα με του πελάτη η εξατομικευμένη απαίτηση να γίνει ο προσαρμοσμένος διπλός σταθμός την τριπλή επικεφαλής co-extrusion 3 στρώματος γραμμή παραγωγής σχηματοποίησης χτυπήματος, με το συνολικά αυτόματο έλεγχο και τη σε απευθείας σύνδεση διαδικασία, τακτοποιεί τελικά το λαιμό μπουκαλιών για τη δοκιμή διαρροής.

 • Ε & Α

  Ο επαγγελματίας είναι η πρώτη δύναμη Ε&Α

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

   

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

   

  Το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ BACKGROUD 16 έτη εργασιακής πείρας στον τομέα σχηματοποίησης χτυπήματος εξώθησης, εξειδικευμένο στο μηχανικό σχέδιο των μηχανών EBM και παραγωγή των τεχνικών, προβλέπει τη βιομηχανική κατεύθυνση και εκπληρώνει την ανάπτυξη των μηχανών μας, θα ήθελε στο attampt την εφαρμογή νέας τεχνολογίας. 

   

  Το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΡΗΤΟ άφησε την αγορά για να καθοδηγήσει την κατεύθυνση εργασίας μας, άφησε τις μηχανές μας να επηρεάσουν την αγορά

   

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

   

  Το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ BACKGROUD 15 μηχανικής έτη εμπειρίας σχεδίου, 8 έτη που λειτουργεί για τις μηχανές σχηματοποίησης χτυπήματος εξώθησης, καλές στα μηχανικά σχέδια για ολόκληρο το σχέδιο μηχανών και το λειτουργικό σχέδιο μερών, εξειδικευμένα στο μεταβλητό σχέδιο σύμφωνα με την προσαρμοσμένη απαίτηση με οι ιδέες.

   

  Το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΡΗΤΟ άφησε τα πιθανά προβλήματα να εξαφανιστούν κατά τη διάρκεια της σύνταξης του σταδίου

   

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

   

  Το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ BACKGROUD 11 έτη εργασιακής πείρας στον ηλεκτρονικό έλεγχο και αυτοματοποίηση, 5 έτη για την εφαρμογή και τη βελτίωση συστημάτων ελέγχου σχηματοποίησης χτυπήματος εξώθησης, εξειδικευμένες σε MISTUBISHI, GEFRAN, πρόγραμμα WISETECH… που γράφει και που ενημερώνει, βοηθά τις μηχανές μας όλο και περισσότερο αυτόματες στην παραγωγή και ευφυείς στο συναγερμό και την υπενθύμιση. 

   

  Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μηχανή ΡΗΤΟΥ είναι ο περισσότερος συνεργάτης ανελκυστήρων, το σύστημα ελέγχου μου δεν λέει ποτέ τα ψέματα

   

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

   

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ BACKGROUD 14 έτη εργασιακής πείρας στον τομέα σχηματοποίησης χτυπήματος εξώθησης, εξειδικευμένο στην προώθηση αγοράς και τις πωλήσεις, που στέκονται στην προοπτική των τελικών χρηστών για να παρέχει τα σχόλια & τις προτάσεις στο σχέδιο εμφάνισης των μηχανών μας, τη λειτουργικές χρήση και την ευκολία λειτουργίας, να δώσουν στους πελάτες τη χρήσιμη πρόταση επένδυσης.

   

  Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μελέτη ΡΗΤΟΥ όπως έναν σπουδαστή, σκέφτεται όπως έναν μηχανικό, εργασία όπως μια μηχανή

   

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

   

  Το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ BACKGROUD 12 έτη εργασιακής πείρας συμπεριλαμβανομένης της συμπερίληψης 8 ετών συμμετείχε στην χτύπημα-σχηματοποίηση των προϊόντων κατασκευαστικός, της συλλεχθείσας πλούσιας εμπειρίας ως πελάτης μας για να ενεργοποιήσει τις μηχανές σχηματοποίησης χτυπήματος, προϊόντα ελέγχου που κάνουν τις τεχνικές, που λειτουργούν τη ρύθμιση ροής και που παράγουν το σχεδιάγραμμα γραμμών. 

   

  Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ απόδοση εργασίας ΡΗΤΟΥ σταθερή προέρχεται από τον έλεγχο σε κάθε βήμα και ισορροπία ενός συνόλου

   

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

   

  Το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ BACKGROUD 8 έτη εργασιακής πείρας στη βιομηχανία σχηματοποίησης χτυπήματος για την κατασκευή, τη συνέλευση και τη ρύθμιση μηχανών EBM, γνωστές σε κάθε εργασιακό δεσμό και το τμήμα, εμπειρία που συλλέχθηκε από την εργασία σε επίπεδο βάσης και -αυτός-τον ίδιο, καλή στην πρόβλεψη των πιθανών προβλημάτων, την εύρεση των τρεχόντων προβλημάτων και την επίλυση συνέβη προβλήματα στην παραγωγή μηχανών.

   

  Το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΡΗΤΟ που ποτίζει την εργασία με τον ιδρώτα, εσείς θα συγκομίσει το όμορφο μέλλον

   

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

   

  Το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ BACKGROUD 23 έτη που λειτουργούν στο μηχανικό τομέα, 17 έτη δοκιμάζει στη βιομηχανία σχηματοποίησης χτυπήματος εξώθησης, με τη συγκεντρωμένη επαγγελματική γνώση και τη θεωρητική αρχή στην κατασκευή και λειτουργία των μηχανών σχηματοποίησης χτυπήματος, με την πλούσια πρακτική εμπειρία στον ποιοτικό έλεγχο των μηχανών σχηματοποίησης χτυπήματος, τη ρύθμιση, την τεχνική ρύθμιση, τη συντήρηση και την επισκευή.

   

  Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ υπηρεσία ΡΗΤΟΥ είναι τόσο σημαντική όσο ποιότητα τα προϊόντα, είμαι ο εξολοθρευτής προβλήματος

   

  Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

   

  Το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ BACKGROUD 40 στρατιωτικού έτη υποβάθρου βιομηχανίας με το πιστοποιητικό μηχανικών καταχώρησε σε CNIGC, εργαζόμενος στο μηχανικό τομέα, το μεταβλητό σχέδιο μηχανών και τη μηχανική αυτοματοποίηση, με το επαγγελματικό όραμα για να εκφέρει την ειδική γνώμη για την εφαρμογή μετάλλων και τη ρύθμιση διαδικασίας, τεχνικής & εργασιακής διαδικασίας, τυποποίηση παραγωγής.

   

  Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ βιομηχανία ΡΗΤΟΥ καθιστά μια χώρα ισχυρή, η ευθύνη καθιστά ένα άτομο ισχυρό

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Mike

Τηλ.:: 86-512-58637820

Φαξ: 86-512-58637821

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)