ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΘΗΣΗΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΛΎΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ EBM

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Certifications
καλής ποιότητας hdpe μηχανή σχήματος χτυπήματος για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας hdpe μηχανή σχήματος χτυπήματος για τις πωλήσεις
Customers Reviews
Είναι η τιμή μου για να είμαι ο 1$ος ξένος πελάτης αφότου τα μηχανήματα Baisu. Από το 2013 μέχρι τώρα, η μηχανή μου τρέχει καλά και σταθερά. Είμαι ευτυχής να σας επιλέξω εκείνη τη στιγμή, η απόδοση της μηχανής σας επίσης δεν με έκανε κάτω, ο οποίος είμαι αρκετά καλά!

—— FABIO LADINO/ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ

Συναντάμε ο ένας τον άλλον και αγοράζουμε τις μηχανές από την ομάδα Sunray σχεδόν κάθε χρόνο δεδομένου ότι αρχίσαμε τη συνεργασία, το effeciency υπηρεσιών τους είναι τόσο καλό όσο η τρέχοντας απόδοση μηχανών τους. Αφότου γίνεται το νέο εργοστάσιό μας, θα αγοράσουμε περισσότερες μηχανές και θα προσκαλέσουμε το Mike για να επισκεφτούμε το νέο εργοστάσιό μας.

—— QASSAM FATMA/ΠΑΛΑΙΣΤΊΝΗ

Είμαι Online Chat Now

Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.
Εξωτερική σκηνή επιχείρησης Εσωτερική σκηνή επιχείρησης Εργαζόμενη ομάδα Σχεδιάγραμμα εργαστηρίων οι πελάτες επισκέπτονται Αποδοτικότητα εργασίας Εγκατάσταση & ανάθεση

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : BAISU
Αριθμός Υπαλλήλων : 11~50
Ετήσιες πωλήσεις : 4.5 Million-5.0 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2012
Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Τα μηχανήματα Baisu καθιερώθηκαν το 2012. Εκείνη τη στιγμή η περιοχή εργαστηρίων ήταν για 700m2, η ετήσια παραγωγή μηχανών ήταν 7 σύνολα, ο επιχειρησιακός όγκος ήταν περίπου 500.000 Δολ ΗΠΑ, όλες οι μηχανές έγιναν για την εγχώρια αγορά.

 

Το 2013, η περιοχή εργαστηρίων διευρύνθηκε σε 1150m2, η ετήσια παραγωγή μηχανών ήταν 19 σύνολα, ο επιχειρησιακός όγκος ήταν περίπου 850.000 Δολ ΗΠΑ. Από το 2013 Μάρτιος, εγγραφήκαμε offland την επιχείρηση Sunray Group Limited και ξεκινήσαμε τη διεθνή επιχείρηση από τον Αύγουστο, εξαγάγαμε τη 1$η μηχανή στην Κολούμπια για τα αθλητικά μπουκάλια νερό PVC.

 

Το 2014 Σεπτέμβριος, αλλάξαμε το εργαστήριο και ο διευρυμένος χώρος παραγωγής σε 1650m2, ύψος εργαστηρίων 11m επέτρεψε σε μας για να κάνει τις μεγαλύτερες μηχανές. Επίσης ο αριθμός υπαλλήλων αυξήθηκε στην κύρια ικανότητα μόνος-έρευνας και ανάπτυξης να γίνουν οι εξατομικευμένες μηχανές. Η ετήσια παραγωγή μηχανών έγινε 35 σύνολα, ο επιχειρησιακός όγκος έγινε περίπου 1,835000 Δολ ΗΠΑ.

 

Το 2015 Νοέμβριος, κινήσαμε το εργαστήριό μας πάλι για το μεγαλύτερο χώρο 2250m2 παραγωγής και το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένης της χωριστής περιοχής εργαστηρίων ζωγραφικής και γραφείων. Εν τω μεταξύ φέτος, πήραμε μερικά empolyees από την πτώχευση ενός άλλου EBM κατασκευαστή μηχανών για να χτίσουμε την επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μας. Η ετήσια παραγωγή μηχανών ήταν 46 σύνολα, ο επιχειρησιακός όγκος ήταν περίπου 2.300.000 Δολ ΗΠΑ.

 

Το 2016 Αύγουστος, το νέο εργαστήριο χτίστηκε για την επεξεργασία μετάλλων και την κατασκευή πλαισίων μηχανών. Μέχρι το αρχές Οκτωβρίου, είχαμε κάνει 45 μηχανές συνόλων για να είμαστε ίσοι με τον επιχειρησιακό όγκο του 2015. Κατά τη διάρκεια φέτος, όλο και περισσότεροι παλαιοί πελάτες συνεχίζουν τις διαταγές σε μας, συνεχίζουμε επίσης και όλο και περισσότερους νέους πελάτες για να εισαγάγουμε τον χτύπημα-φορμάροντας τομέα προϊόντων. 

 

Το 2017 Μάρτιος, χτίσαμε τα μηχανήματα Sunray επιχείρησης πωλήσεων που βρέθηκαν στην πόλη μας κεντρικός, ειδικά για τις διεθνείς πωλήσεις εξώθησης χτυπήματος των μηχανών μας σχηματοποίησης και μάρκετινγκ. Επίσης διεύρυνε την ομάδα πωλήσεων σε 6 άτομα με τη ρουτίνα που εκπαιδεύουν κάθε εβδομάδα, για να συναντήσει την αυξανόμενη ποσότητα διαταγής και το επίπεδο εξυπηρέτησης σε κάθε πελάτη. Είναι μια αποδοτική προετοιμασία για το επόμενο βήμα ανάπτυξής μας.

 

Το 2018 Απρίλιος, συμμετείχαμε στην έκθεση CHINAPLAS Σαγκάη στη 1$η φορά να κάνει ένα στάδιο να θέσει στο διεθνές επίπεδο την επαγγελματική έκθεση βιομηχανίας, όλο και περισσότεροι πελάτες από την Κίνα εσωτερική και oversea αγορά που άρχισε για να ξέρει μας και τις μηχανές σχηματοποίησης χτυπήματός μας. Σε αυτήν την έκθεση παρουσιάσαμε σε 60L διπλό στρώμα συσσωρεύοντας τη μηχανή EBM για τα τύμπανα και τα βαρέλια ειδικά, η άριστη εργασία της και προωθήσαμε αημένους τους σύστημα ελέγχου επισκέπτες μια βαθιά εντύπωση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Mike

Τηλ.:: 86-512-58637820

Φαξ: 86-512-58637821

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)